Home » Iedere Dag De Perfecte Oogopslag Met Permanente Eyeliner

Iedere Dag De Perfecte Oogopslag Met Permanente Eyeliner

by lindajansen
0 comment

Permanente make-up is dé trend. Het is een revolutionaire techniek waarbij met een naald pigment wordt aangebracht op de huidlaag van de huid.

Met permanente make-up kunnen de ogen worden geaccentueerd door eyeliner aan te brengen. Daarnaast kunnen ook de lippen en wenkbrauwen worden behandeld.

Voordelen Permanente Eyeliner

 

Permanente eyeliner is een geweldige oplossing voor wie niet dagelijks make-up aan wil brengen. Daarnaast loopt het niet uit en wordt je iedere ochtend wakker met prachtig opgebrachte eyeliner. De eyeliner wordt aangebracht met een speciaal PMU apparaat. PMU is een afkorting van Permanente Make Up. Met een naald worden de kleurpigmenten onderhuids aangebracht.

Er wordt altijd eerst een verdovende crème op de huid aangebracht om ervoor te zorgen dat je zo min mogelijk voelt van de behandeling. Eyeliner creëert optisch diepte en zorgt ervoor dat ogen groter lijken. Als je ook mascara aanbrengt, dan lijken de wimpers nog voller. Het bespaart je iedere dag veel tijd tijdens je make-up routine.

Toch kunnen er nog diverse andere redenen zijn om voor permanente eyeliner te kiezen. Wanneer je allergisch bent voor make-up bijvoorbeeld, of als je make-up vaak uitloopt tijdens het sporten of zwemmen, of niet de gehele dag mooi blijft zitten.

Het is ook een goede oplossing voor wie geen wimpers heeft. Het donkere lijntje geeft de ogen dan meer expressie. Een andere reden kan zijn dat je het lastig vindt om beide ogen gelijk aan elkaar op te maken en het niet altijd lukt om de lijntjes symmetrisch te krijgen.

Voorafgaand aan de behandeling worden je wensen goed besproken. Ook wordt er gekeken naar de vorm en de kleur om zo tot het beste resultaat te komen. Permanente make-up blijft 1-3 jaar mooi, afhankelijk van de kleur, locatie en je leeftijd. Het is het beste om een ​​vervolgbehandeling te ondergaan als de kleur vervaagt. Een enkele follow-upbehandeling is voldoende. We raden aan om de permanente eyeliner make-up ieder jaar bij te werken om de kleurintensiteit helder te houden.

Waar rekening mee houden na het aanbrengen van permanente eyeliner?

Nadat de permanente eyeliner is aangebracht, kan de huid wat opgezwollen zijn. De zwelling neemt meestal na een paar uur af en is de volgende dag verdwenen. Ook ziet de eyeliner er vaak uit alsof het heel dik is aangebracht. Dit is normaal en verdwijnt vanzelf. De kleur zal steeds meer vervagen en een natuurlijke uitstraling krijgen.

Voor het beste resultaat is goede nazorg essentieel. Om infectie te voorkomen, mag er nooit aan de korstjes worden gekrabd. Ook is het van belang de aangebrachte eyeliner niet aan te raken en ook niet in te smeren.

Voorkom natte ogen tijdens het douchen en zorg er de eerste 48 uur na de behandeling voor dat de ogen niet in contact komen met water. Vermijd de sauna, het zwembad en zorg er tijdens sporten voor dat er geen transpiratievocht op de ogen komt. Het is beter om de ogen en wimpers gedurende de genezing niet op te maken en geen reinigingsmiddelen op de ogen te gebruiken.

Gecertificeerde Pmu Specialisten

Al onze medewerkers zijn in het bezit van een vergunning van de GGD. Iedereen die permanente make-up aanbrengt dient de juiste techniek te beheersen en zich te houden aan de hygiëneregels.

De vergunning kan alleen worden verkregen na een grondige inspectie van de GGD. Deze keuring vindt iedere 2 jaar plaats. Daarnaast is het belang dat de PMU specialist in het bezit is van een NSGP kwaliteitskeurmerk.

Het NSGP is de Nederlandse Stichting Gediplomeerde PMU-specialisten. Wanneer een specialist in het bezit is van dit keurmerk, heb je als klant meer zekerheid omdat de specialist zich verplicht jaarlijks moet bijscholen.

You may also like

Leave a Comment

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign